برای موفقیت در آزمون تافل باید شناخت کافی درباره این امتحان بین المللی داشته باشید. همیارزبان همه نکاتی که باید درباره این آزمون بدانید را ارائه کرده است.
یکی از آزمونهای استاندارد که برای سنجش سطح زبان انگلیسی متقاضیان استفاده میشود آزمون تافل است. آزمون TOEFL (Test of English as a Foreign Language) یک آزمون آکادمیک است؛ و متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاههای کشورهای انگلیسی زبان را دارند در این آزمون بین المللی شرکت میکنند.
از جمله آزمونهای تافل میتوان بهTOEFL Essentials وTOEFL iBT و TOEFL Juniorو TOEFL Primary اشاره کرد. دو آزمون اول جزء آزمونهای مجبوب تافل در جهان برای متقاضیان تحصیل در خارج کشور هستند. اما سایر آزمونهای تافل معمولا توسط مدارس و موسسههای آموزشی برای سنجش سطح زبان انگلیسی متقاضیان برگزار میشوند.
ساختار آزمون تافل
در آزمون تافل هر چهار مهارت ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ داوطلبان مورد ارزیابی قرار میگرید. آزمون تافل نوع ibt که به عنوان یکی از سختترین نمونههای آزمون تافل شناخته میشود در بازه زمانی سه ساعته برگزار میشود. برای شرکت در این آزمون لازم است که در کلاس زبان انگلیسی شرکت کرده؛ و بازه زمانی 3 تا 6 ماههای را برای آمادگی تافل در نظر داشته باشید.
افرادی که قصد دارند در یک آزمون تافل سادهتر شرکت کنند و نیاز به مدرک تافل برای ارائه به محل کارشان، مهاجرت و... دارند، در آزمون TOEFL Essentials شرکت میکنند. این آزمون نسبت به تافل نوع iBT سادهتر است و در بازه زمانی 90 دقیقهای برگزار میشود.
در ادامه نکاتی که لازم است درباره آزمون تافل بدانید را ارائه کردهایم؛
- معمولا نتایج آزمون تافل 6 تا 10 روز بعد از برگزاری آزمون منتشر میشود.
- مدت زمان اعتبار مدرک تافل 2 سال است.
- مدرک آزمون تافل در کشورهای آمریکا، استرالیا، نیوزلند، انگلستان و کانادا و کشورهای انگلیسی زبان دیگر پذیرفته میشود.
- هزینۀ آزمون تافل در کشورهای مختلف، متفاوت بوده و در حال حاضر حدود 245 دلار است. البته در صورتی که بازه زمانی ثبت نامتان تا شرکت در آزمون تافل کوتاه باشد معمولا 40 دلار به این مبلغ اضافه میشود.
مراحل ثبت نام آزمون تافل
قبل از ثبت نام در آزمون تافل باید سطح زبان انگلیسی خودتان را به حد مطلوب برسانید. در واقع کسانی که متقاضی تافل هستند باید دانش زبان انگلیسی جنرال خوبی داشته باشند تا بتوانند به سوالات این امتحان به خوبی پاسخ دهند.
برای تعیین سطح زبان و تقویت مهارتهای زبانیتان میتوانید از کلاسهای آنلاین تافل همیارزبان کمک بگیرید. پس از طی کردن دوران آمادگی تافل و رسیدن به سطح مناسب در زبان انگلیسی میتوانید مراحل زیر را برای ثبت نام در این آزمون بین المللی انجام دهید.
- وارد سایت est.org شده و یک اکانت برای خودتان بسازید.
- ایمیل ارسال شده را تایید کرده و وارد اکانتتان برای ثبت نام در آزمون تافل شوید.
- مرکزی که قصد شرکت در آزمون را دارید انتخاب کنید.
- تاریخ و ساعت آزمون را انتخاب کرده و ثبت نامتان را نهایی کنید.
- اطلاعات هویتی درخواستی را از روی پاسپورتتان وارد کرده و هزینه آزمون را از طریق مستر کارت، ووچر تافل، ویزا کارت و... بپردازید.
ووچر تافل چیست؟
برای ثبت نام در امتحان تافل میتوانید از بن یا کوپنی که به عنوان ووچر تافل شناخته میشود استفاده کنید. این بن توسط EST یا سازمان برگزار کننده تافل به کشورهای مختلف( به جز چین) ارائه میشود؛ تا متقاضیانی که امکان پرداخت هزینه تافل را به صورت نقدی ندارند بتوانند در این آزمون ثبت نام کنند.
ووچر تافل 16 رقمی است و برای ثبت نام در امتحان تافل باید آن را در بخش درخواستی وارد کنید. البته این موضوع را به خاطر داشته باشید که ووچر تافل تنها یک سال اعتبار دارد و تنها در این مدت میتوانید از این بن برای ثبت نام در این آزمون بین المللی استفاده کنید.
سیستم نمره دهی در آزمون تافل
نمره تافل iBT بین 0 تا 120 تعیین شده است و نمراتی که برای آزمون تافل Essentials در نظر گرفته میشوند بین 1 تا 12 هستند. با توجه به اینکه در کدام آزمون شرکت کردهاید و حد نصاب دانشگاه یا موسسه مد نظرتان برای پذیرش متقاضیان در این مرکز چند است، باید حد نصاب نمره تافل را برای خودتان مشخص کرده و برای کسب این نمره تلاش کنید.
به طور معمولا نمراتی که توسط دانشگاهها و موسسات آموزشی بین المللی برای پذیرش دانشجویان در نظر گرفته میشود تافل iBT بالای 85 است. هر چقدر متقاضی نمره بیشتری از این حد نصاب کسب کند، شانس بیشتری برای ثبت نام در دانشگاه خواهد داشت.
نحوه گزارش نمره آزمون تافل به متقاضیان
حدود 10 روز پس از شرکت در این امتحان نمرات متقاضیان توسط وب سایت ETS اعلام میشود. همچنین سه روز بعد از اعلام نتایج، وب سایت ETS نمرات متقاضیان را از طریق ایمیلی که در زمان ثبت نام وارد کردهاند برای آنها ارسال میکند؛ و متقاضیان تافل میتوانند به راحتی از نمرهای که در این آزمون بین المللی کسب کردهاند مطلع شوند.
سایت ETS این امکان را برای متقاضیان تافل فراهم کرده است که تا 4 گزارش رسمی نمره تافل را به صورت رایگان برای موسسات آموزشی یا دانشگاههای مد نظرشان ارسال کنند. این مراکز را باید موقع ثبت نام در آزمون انتخاب کرده باشید. البته در شرایطی که نیاز به ارسال نمره تافل به مراکز آموزشی جدیدی داشته باشید با پرداخت هزینه جداگانه میتوانید از این خدمات استفاده کنید.
بازه زمانی ارسال نمرات تافل به مراکز آموزشی منتخب معمولا 13 روزه است. البته با توجه به مراکز برگزاری آزمون تافل امکان ارسال نمرات بین 7 تا 10 روز یا 4 تا 6 هفته نیز وجود دارد.
نحوه تغییر زمان شرکت در آزمون تافل
اگر فردی به هر دلیلی شرایط مناسبی برای شرکت در امتحان تافل را نداشته باشد، این امکان برای او در نظر گرفته شده که حداکثر تا 4 روز قبل از شروع امتحان تاریخ آزمون را تغییر دهد. البته در صورتی که این بازه زمانی را از دست بدهید میتوانید در آزمون های جدید تافل که در طول سال برگزار میشوند نیز شرکت کنید.
برای شرکت در آزمون جدید تافل باید 12 روز بین هر دو آزمون ثبت نامیتان فاصله وجود داشته باشد. در واقع وقتی داوطلبان آزمون تافل را رزرو میکنند، برای ثبت نام در آزمون جدید باید 13 روز صبر کنند و امکان رزرو چند آزمون تافل به صورت همزمان برای آنها وجود ندارد.
ساختار سوالات در آزمون تافل
برای اینکه در آزمون تافل حد نصاب نمره لازم را کسب کنید باید ساختار سوالات این امتحان بین المللی را بشناسید. چون بدون شناخت ساختار سوالات تافل TOEFL اطلاعات کافی درباره نحوه پاسخدهی به سوالات این امتحان و چگونگی مدیریت زمان نخواهید داشت. به همین دلیل همیارزبان ساختار سوالات این آزمون رو جهت شناخت بیشتر آنها بررسی کرده است.
قسمت اول آزمون تافل iBT که باید به سوالات آن پاسخ دهید ریدینگ است. در این بخش درک مطلب انگلیسی داوطلبان تافل مورد ارزیابی قرار میگیرد. ساختار آزمون ریدینگ امتحان تافل معمولا به دو صورت در نظر گرفته میشود. نمونه اول سوالات ریدینگ تافل شامل 36-42 سوال است؛ و برای پاسخ دهی به این سوالات 60 دقیقه زمان دارید. در نمونه دوم تافل باید در مدت 80 دقیقه به 48 تا 56 سوال ریدینگ تافل پاسخ دهید.
برای پاسخ دهی به سوالات ریدینگ تافل باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- برای ریدینگ تافل 3 تا 4 متن حدودا 700 کلمهای در نظر گرفته میشود؛ و برای کسب نمره حد نصاب باید این متنها را بخوانید و به سوالات مطرح شده پیرامون آنها پاسخ دهید.
- متنهای ریدینگ تافل حاوی مطالب عمومی مانند تاریخ، هنر، علوم روانشناسی و... هستند. در هر کدام از این متنها شامل 12 تا 14 سوال میشوند و برای پاسخدهی به آنها باید زمانبندی دقیقی داشته باشید.
- نمرهای که برای سوالات ریدینگ تافل در نظر گرفته میشود نمره خام است؛ و برای محاسبه نمره واقعی ریدینگ باید این نمره خام به مقیاس 30 تبدیل شود. حد نصاب نمره ریدینگ مورد قبول دانشگاههای مطرح جهان معمولا بالاتر از نمره 22 است. بنابراین با کسب نمره 22 به بالا در این بخش آزمون میتوانید برای رسیدن به حد نصاب نمره مورد نظرتان در این آزمون آماده شوید.
بررسی انواع سوالات ریدینگ آزمون تافل
سوالاتی که در بخش ریدینگ آزمون تافل مطرح میشوند دارای نمونههای مختلفی هستند. برای اینکه بتوانید به درستی به این سوالات پاسخ دهید لازم است که انواع سوالاتی که در بخش ریدینگ تافل مطرح میشوند را نیز بشناسید. در ادامه همیارزبان سوالاتی که در این بخش مطرح میشوند را معرفی کرده است.
سوالات اطلاعات واقعی منفی و مثبت (Factual Information and Negative Factual Information)
در این بخش از سوالات ریدینگ اطلاعات واقعی مانند حقایق ارائه شده است؛ و سوالات مثبت و منفی طراحی شده برای این بخش بر مبنای واقعیت هستند. معمولا در این سوالات از داوطلبان خواسته میشود که پاسخ نادرست را شناسایی کنند.
برای پاسخ به این سوالات معمولا در صورت سوال از دو عبارت ” not” و “except” استفاده میشود. بنابراین باید صورت سوالات را به دقت مطالعه کنید تا بتوانید به درستی به سوالات ریدینگ که بر اساس حقایق طراحی شده اند پاسخ دهید.
سوالات استنتاج و هدف (Inference and purpose)
در این بخش از امتحان باید به سوالات استنباطی مطرح شده پاسخ داده و پاسخ عبارات مبهم را پیدا کنید. معمولا در سوالات استنتاجی تافل از کلماتی مانند “inferred”, “implies” و “suggest” استفاده میشود. سوالاتی که برای پاسخهای هدفمند طراحی میشوند نیز معمولا با عبارت “why” شروع میشوند.
سوالات واژگان (Vocabulary)
در بخش سوالات واژگان ریدینگ تافل باید معانی عبارتهایی که در متن هایلایت شدهاند را پیدا کرده و آنها را علامت بزنید.
سوالات توضیح جمله (Sentence Explanation)
برای سوالاتی که به عنوان توضیح جملات مطرح میشوند باید متقاضی تافل تفاوت جملاتی که به ظاهر مشابه هستند را شناسایی کند. سپس جملهای را که ساده تر است و مفهوم مورد نظر را بهتر توضیح داده انتخاب کنید.
سوالات درج متن (Insert Text)
در این سبک از سوالات ریدینگ بخشی از متن با مربع مشکی رنگ علامت گذاری شده است؛ و داوطلبان تافل باید عبارت منطقی که تکمیل کننده جمله است را در این بخش قرار دهند.
سوالات خلاصه (Summary)
در سوالاتی که به عنوان خلاصهای از یک متن مطرح میشوند باید متقاضی ابتدا جملهای که به عنوان شروع خلاصه ارائه شده را مطالعه کند؛ سپس سه گزینه از بین شش گزینه ارائه شده را برای تکمیل درست این بخش انتخاب کند.
در صورتی که بتوانید سه قسمت درست را برای تکمیل درست خلاصه ریدینگ ارائه شده انتخاب کنید دو نمره را در این بخش کسب خواهید کرد. برای دو پاسخ درست یک نمره و برای تک پاسخ درست قسمت خلاصه نمرهای در نظر گرفته نشده است. بنابراین تنها در صورتی که دو یا سه پاسخ صحیح را در این قسمت انتخاب کنید نمره مناسبی در امتحان تافل کسب خواهید کرد.
ساختار سوالات لیسنینگ آزمون تافل
در بخش لیسنینگ امتحان تافل مهارت شنیداری متقاضیان مورد ارزیابی قرار میگیرد. به طور کلی سوالات این بخش از آزمون نیز دو حالت برای طراحی سوالات در نظر گرفته شده است. در ساختار اول باید متقاضیان به 34 سوال لیسنینگ در طول 60 دقیقه پاسخ دهند. اما در شرایطی که 51 سوال برای آزمون لیسنینگ در نظر گرفته شده باشد، باید در مدت زمان 90 دقیقه به سوالات مطرح شده پاسخ دهید.
به طور کلی برای پاسخ دهی به سوالات لیسنینگ باید به 4 تا 6 سخنرانی گوش دهید و 2 تا 3 مکالمه برایتان پخش میشود. هر سخنرانی که پخش میشود باید به 6 سوال مطرح شده در این بخش پاسخ دهید. مدت زمانی که برای پخش هر سخنرانی در نظر گرفته میشود معمولا بین 3 تا 5 دقیقه است.
برای بخش مکالمات تافل نیز معمولا حدود 5 سوال در نظر گرفته میشود و زمان پخش هر مکالمه حدود 3 دقیقه است. این فایلها و سخنرانیها تنها یکبار برای متقاضیان تافل پخش میشوند و باید موقع شنیدن لیسنینگها دقت کافی داشته باشید.
نکاتی که برای پاسخ دهی به سوالات لیسنینگ تافل باید در نظر داشته باشید عبارتند از:
- علاوه بر شنیدن فایل صوتی به تصاویری که همزمان روی مانیتور برایتان پخش میشوند توجه داشته باشید.
- در طول مکالمه ها معمولا افرادی که در حال صحبت کردن هستند لهجههای مختلفی دارند؛ و باید برای پاسخدهی به این سوالات لهجه مناسبی داشته باشید.
- نمره لیسنینگ تافل نیز خام است و باید نمرهای که متقاضی کسب کرده به مقیاس 30 تبدیل شود تا نمره واقعی فرد مشخص شود. حد نصاب نمره لیسنینگ تافل معمولا 21 به بالا است.
ارتقاء مهارتهای زبان خود با همیارزبان! تجربهای نوین در یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی منتظر شماست. با تعیین سطح رایگان، درسنامههای چندرسانهای و برنامهریزی شخصی، هر روز پیشرفت کنید. نصب کنید و مسیر یادگیری خود را متحول سازید!
سوالاتی که برای لیسنینگ تافل در نظر گرفته میشوند نیز مانند ریدینگ تافل دارای نمونههای مختلفی هستند. در ادامه انواع سوالات این آزمون را جهت شناخت بیشتر ارائه کردهایم.
سوالات نکته محور و هدف دار (Gist Content/Purpose)
سوالات بخش اول لیسنینگ ایده محور هستند و متقاضیان باید هدف نهایی فایل صوتی پخش شده را متوجه شوند. معمولا این سوالات با عبارت های زیر شروع میشوند.
Mainly about
Mainly discussing
Why does the student
What is the main purpose?
سوالات جزئیات (Detail)
در این بخش از سوالات از متقاضیان خواسته شده که جزییاتی که از فایلهای صوتی متوجه شدهاند را ارائه کنند. این سوالات معمولا با عبارتهایی که در ادامه ارائه شدهاند شروع میشوند.
- According to….
- What is….
سوالات عملکردی (Function)
در این بخش از سوالات از متقاضیان خواسته شده که تفاوت بین معانی ظاهری و واقعی را که متوجه شدهاند بیان کنند. محوریت اصلی این بخش ارائه معانی اصلی متن ارائه شده در لیسنینگ است.
سوالات نگرشی (Attitude)
در این قسمت از سوالات لیسنینگ تافل باید معانی عبارتهای ارائه شده را شناسایی کرده و به سوالات مطرح شده به درستی پاسخ دهید. سوالات معنایی یا نگرشی معمولا با عبارت های زیر شروع میشوند:
- What is the professor’s attitude?
- What does the candidate think about?
سوالات سازماندهی شده (Organization)
سوالات سازمان دهی شده شامل سوالاتی است که ساختار سخنرانی و مکالمات را هدف قرار میدهند. این سوالات معمولا با این جملات شروع میشوند.
- Why does the professor mention about...?
- Why does the professor discuss...?
سوالات ارتباطات در محتوا (Connections in Content)
سوالات ارتباطی برای برقراری ارتباط بین ایدههای ارائه شده در سخنرانی متمرکز هستند. در این قسمت باید با پر کردن جاهای خالی به سوالاتی که با عبارتهای مشابه عبارت زیر مطرح میشوند پاسخ دهید.
- What is the likely outcome…?
سوالات استنباطی (Inference)
در سوالات استنباطی درک مطلب مهم است و باید متقاضیان معانی اصلی عبارات استفاده شده در سخنرانیها که به صورت شفاف بیان نشدهاند را شناسایی کنند.
الگوی اسپیکینگ آزمون تافل
کوتاه ترین قسمت تافل مکالمه یا اسپیکینگ است این بخش حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد و در طول این بازه زمانی باید متقاضیان به 6 سوال مطرح شده پاسخ دهند. در بخش اول و دوم از فرد خواسته میشود که خودش را معرفی کرده و 45 ثانیه درباره موضوعات متداول روزمره یا موارد مطرح شده در امتحان صحبت کند.
در تسکهای بعدی از متقاضیان خواسته میشود که 60 ثانیه درباره متنها و فایلهای صوتی مطرح شده صحبت کنند. نمرهای که برای این بخش در نظر گرفته میشود نیز باید به مقیاس 0 تا 30 تبدیل شود. اما به طور کلی نمرات بالای 22 نمره قابل قبولی برای بخش اسپکینیگ تافل محسوب میشوند.
بررسی انواع سوالات اسپیکینگ آزمون تافل
سوالاتی که در بخش اسپیکنیگ تافل مطرح میشوند الگوی متفاوتی با سایر بخشهای این امتحان دارند. در ادامه همیارزبان سبک این سوالات را جهت شناخت بیشتر بررسی کرده است.
سوالات مستقل ( Independent Task)
این قسمت از آزمون اسپیکینگ باید متقاضی تا افکار، نظرات و تجربیات خودش را درباره موضوع مطرح شده بیان کند.
تسک مستقل 1 و 2 روی موضوعات آشنا و معمول تمرکز دارند. برای تسک 1 این بخش از آزمون تافل باید یکی از چند موضوع مطرح شده را انتخاب کرده و درباره آن صحبت کنید. برای تسک 2 نیز دو موضوع ارائه میشوند که باید یکی از آنها را انتخاب کرده و در مورد موضوع منتخب صحبت کنید.
برای هر دو تسک تنها 15 ثانیه فرصت آماده کردن پاسخهایتان را دارید؛ و بعد از اتمام زمان پاسخگویی، 45 ثانیه به متقاضی فرصت داده میشود تا بتواند موافقت یا مخالفت خودش را با ذکر دلایل و مثال درباره موضوع مورد نظر ارائه کند.
سوالات یکپارچه ( Integrated Task)
در این بخش مهارت اسپیکینگ، مهارتهای لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ نیز ادغام شدهاند؛ و باید باید با میکروفون صحبت کرده و به سوالات مطرح شده پاسخ دهید. پاسخهای ارائه شده توسط متقاضیان در این بخش ضبط شده و برای ETS ارسال میشوند.
تسکهای یکپارچه 3 تا 6 سوال هستند. در این بخش انتظار میرود که داوطلب بتواند مهارت اسپیکینگ خود را با مهارتهای ریدینگ و لیسنینگ ترکیب کرده و به سوالات مطرح شده پاسخ دهد. تسک 3 و 5 روی موضوعات آکادمیک تمرکز دارند و تسک 4 و 6 بر اساس محتواهای درسی آکادمیک تنظیم شدهاند.
در تسک 3 و 4، یک متن و یک فایل صوتی ارائه شده است؛ و در انتها باید متقاضی به سوالاتی که در مورد متن و فایل صوتی مطرح میشود پاسخ دهد. برای خواندن متن 45 تا 50 ثانیه فرصت دارید و یک دقیقه نیز برای شنیدن فایل صوتی در نظر گرفته شده است. سپس 30 ثانیه فرصت دارید که پاسختان را آماده کرده و 60 دقیقه درباره آن مکالمه کنید.
در تسکهای 5 و 6، باید به یک فایل صوتی گوش داده و به سوالاتی در مورد آن مطرح میشوند پاسخ دهید. فایل صوتی ارائه شده در این بخش معمولا دو دقیقهای است و متقاضی 20 ثانیه برای آماده کردن پاسخ و 60 ثانیه برای صحبت کردن زمان دارد. بر خلاف تسکهای 3 و 4 در تسک 5 و 6 متنی برای بررسی و آماده کردن پاسخ اسپیکینگ در نظر گرفته نشده است.
الگوی رایتینگ آزمون تافل
در بخش انتهایی باید به سوالات رایتینگ تافل پاسخ دهید. برای این بخش دو تسک یکپارچه و مستقل در نظر گرفته شده که برای هر کدام باید یک مقاله بنویسید. برای پاسخ دهی به تسک اول 20 دقیقه فرصت دارید و تسک دوم را باید در 30 دقیقه تکمیل کنید.
تسکهای رایتینگ تافل در مقایس 0-5 نمره دهی میشوند و سپس هر دو نمره ترکیب شده و به مقیاس 30 تبدیل میشوند تا نمره واقعی فرد مشخص شود. معمولا نمرات بالای 22 در تسک رایتینگ نمره مناسبی است.
بررسی انواع تسک مهارت رایتینگ
در بخش رایتیگ آزمون تافل سوالات در قالب تسک یکپارچه و تسک مستقل مطرح میشوند. در ادامه جزییات این تسکها را برای شناخت بیشتر آنها بررسی کردهایم.
تسک یکپارچه رایتینگ تافل
تسک یکپارچه رایتینگ تافل یک متن آکادمیک است که باید در عرض 3 دقیقه آن را کامل کنید. برای پاسخ دهی به این بخش لازم است که به فایل صوتی سخنرانی انتخابی گوش داده و مطلبی در تکمیل آن ارائه کنید. مدت زمانی که برای نگارش متن در نظر گرفته شده 20 دقیقه است و تعداد کلمات این بخش بین بازه 150-225 کاراکتر در نظر گرفته شده است.
به خاطر داشته باشید که نباید صرفا نظر خودتان را برای این تسک بنویسید و پاسختان باید چالش برانگیز و مرتبط با فایل صوتی پخش شده باشد.
تسک مستقل رایتینگ تافل
در این بخش تنها یک اعلان برای تمرکز روی یک موضوع ارائه میشود؛ و متقاضیان 30 دقیقه برای تمرکز روی این موضوع و نوشتن یک متن 300 کلمهای درباره آن فرصت دارند.
دومین مطلبی که باید بنویسید تسک مستقل است. بر خلاف تسک یکپارچه، شما هیچ متن یا فایل صوتی نخواهید داشت؛ تمام چیزی که دریافت خواهید کرد یک اعلان است.
سخن آخر
برای کسب حدنصاب نمره تافل باید با آمادگی کامل در این امتحان شرکت کنید. اساتید حرفهای همیارزبان سابقه تدریس درخشانی را در زبان انگلیسی و دوره های آمادگی تافل دارند. بنابراین با شرکت کردن در کلاسهای خصوصی همیارزبان میتوانید به خوبی برای این امتحان بین المللی آماده شوید و حد نصاب نمره مد نظرتان در تافل را به راحتی کسب کنید.
نویسنده
ندا سامانی
ســـــوالــــات پر تکــــــــرار
پاسخ سوالاتی که احتمالا برایتان بهوجود آمده را در اینجا ببینید:
آزمون تافل چند نوع دارد؟
آزمون تافل در نوع آنلاین و کاغذی برگزار میشود.
اعتبار مدرک تافل چقدر است؟
مدرک آزمون تافل تا 5 سال اعتبار دارد و بعد از آن مجددا باید در این آزمون شرکت کنید.
سیستم نمره دهی آزمون تافل چگونه است؟
نمره آزمون تافل بین 0 تا 120 در نظر گرفته شده و هر اندازه نمره فرد به 120 نزدیک باشد سطح زبان او بهتر است.
تعیین سطح به شروع روند یادگیری بهتر شما کمک میکند و به همین علت انجام آن به هر زبانآموزی توصیه میشود. در همیارزبان تعیین سطح رایگان است و این دید را به شما میدهد که بهتر است زبان را از چه سطحی آغاز کنید.